lördag 5 november 2011

Prickigt



Vill tipsa om den här jättesöta finstickade, prickiga lilla klänningen, med små metallic-detaljer, till små flickor. H&M it is.


En underbar höstlovsveckan börjar lida mot sitt slut.

Barnen har hunnit med lek på stora inomhusleklandet, i simhallen, biobesök med nya Tin Tin filmen, spökafton ute på stan, övernattning med bästa kompisen, en tur till stora biblioteket, filmmysdag på fritids, teaterförestälning med dagis, några fina timmar i skogen samt födelsedagsfirande.


Phu! Inte konstigt att Filli sov ända till kl. tio i dag... :) Nu myser hon och jag med varmchoklad och makrillmackor i lugn och ro, då lillebrossan och barnens pappa (som är tränare för Milos fotbollslag) har fotbollsträning redan kl. 9 om lördagsmorgnarna. 

Flygande mattan (bästa barnprogramet!!) på repris på tv:n
 och snart blir det en tur för oss två ner på stan. Filli har nya presentkort att sätta sprätt på, på H&M. Får se vad det blir i påsen denna gången....



Trevlig lördag till er alla och TUSEN OCH ÅTER TUSEN TACK för alla fina, fina kommentarer ni tar er tid att skriva. Ni gör mig så lycklig med varendaste en av dem! Vet ni det? Puss!


8 kommentarer:

  1. Så fin! Vi har en liten som går upp på stl 86 nu, så det gäller att frossa i gulliga barnkläder innan det är för sent ..
    Alltid så fin inspiration här, både vad gäller barnkläder o annat!

    SvaraRadera
  2. Åh, d där lilla plagget är så fint! Köpte den till vår lilla Tuva för inte så jätte länge sedan. En liten favorit! :) Önskar er en mysig dag..

    SvaraRadera
  3. Super söt liten klänning. Önskar dig en härlig lördag.

    SvaraRadera
  4. Det är väl härligt att ta det lugnt vid frukostbordet...

    Kram Helena.

    SvaraRadera
  5. Kanske dålig på att komentera hos dig...men kollar in till dig alltid...
    Låter som en underbar Lördag...
    Å kan se er mysa med varsin kopp varmchocklad.Kommer i håg våra stunder på jobb....en kopp Te & mys snack. Lugna Elin & så god mot barnen. Saknar dig!!
    Kram På dig

    SvaraRadera
  6. Den är verkligen super fin! Köpte den till lilla Märta för någon vecka sedan :).

    SvaraRadera
  7. Snyggsöt :) Tack för dina fina tips! Kram Linda

    SvaraRadera
  8. Vilken underbar höstlovsvecka, å vilken underbar lördagmorgon, härligt med mys.
    Kram

    SvaraRadera