lördag 5 november 2011

More dots
Är inne på prickigt i hemmet med. Antingen en prickig rislampa i barnens rum eller en prickig kudde alternativt överkast i Fillis säng. Och i köket Marimekkos svart/vita skålar och koppar i serien Siirtolapuutarha

Prickigt är snyggt. Kanske prickigt är det nya randiga?Bilder: Lotta Agaton, Allt i hemmet, Afroart, Marimekko och Daniella Witte.


8 kommentarer:

 1. Nai, er ikke helt med på den altså. Jeg kjenner for min egen del at prikker gjør meg en anelse stresset, det blir for mye uro. Så jeg stemmer nei til at prikker er de nye stripene! ;) Men babykjolen med prikker, den likte jeg da! Klem i natten fra Tonje/Norge

  SvaraRadera
 2. Åh den där prickiga rislampan har jag suktat efter sen jag såg den där bilden. Men var är den ifrån?!! Lätt att fixa själv iofs :)

  Hoppas ni har en härlig helg,
  kram!

  SvaraRadera
 3. Hej! Marimekkoserien som du beskriver heter väl egentligen Siirtolapuutarha (Koloniträdgård) och de matchande prickiga Marimekkotygen heter Räsymatto (Trasmatta). Jag tycker också de är superfina. Har endast tekannan (den prickiga varianten).

  IKEA har ju också ett fint kuddfodral, Henny: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/80173921/

  Följer din fina blogg! Lycka till med prickarna!
  Kram, Erica

  SvaraRadera
 4. VI: Tack för den rättelsen!!! Rätt skall vara rätt! Tur då hann jag rätta till innan alldeles för många såg min felsägelse... Lite pinsamt:) En trevlig söndag på dig.

  SvaraRadera
 5. Jag älskar också dom!! Tack för att du länkar till mig:) Kram

  SvaraRadera
 6. Underbara prickar, härligt!
  Kram

  SvaraRadera