onsdag 13 juli 2011

www.mamamini.blogg.se
Det som är så himla häftigt med att blogga, förutom att det ger utlopp för, och via alla fina kommentarer ger feedback på min kreativa sida, är att jag "träffar" människor via den som jag aldrig skulle haft möjligheten och privilegiet att göra annars. 

Det blir som en slags brevväxling via kommentarerna hos varandra. En konversation. Man bjuder in varandra på livet. Och till slut känns det nästan som om man känner varandra på riktigt. 

Jag kan ge flera exempel på nyfunna vänner jag funnit tack vare min blogg. Och en utav dem är Mini

Jag älskar att följa henne och hennes fantastiska Villiam och söta Nelli. Hemma hos dem, till skateparken, ner i shoppingbagar, på castings, till lekplatsen. På resor, på väg till jobb och skola, på photoshoots och i stadens parker, gator och caféer. Och så all den kärlek de tre emellan...  Mini du är grym!

Och kolla in det här inlägget då och så fina Ville och Nellie blev i Lite Candy från Lite Kalabalik! Kul och snyggt! 

Mini, Ville och Nelli bor i Stockholm och vi bor i Skåne så vi har aldrig träffats. Men Ville har låtit hälsa att han gärna skulle vilja bjuda Filli på ett åkband på Gröna Lund, för pengarna han tjänat på sitt senaste modelljobb (jo, men visst, killen är en riktig liten superstar). Filli svarade med att rodna och bli hur lycklig och smickrad som helst!

Så en dag ses vi kanske, Mini. Det ser nog våra barn till ;) (bilder från www.mamamini.blogg.se)


8 kommentarer:

 1. men åå! en sån gråtfest jag fick till morgonkaffet här, nelli tittar på mig och undrar vad nu mamma? en sån lycka elle, rakt in i hjärtat mitt. tusen hjärtliga tack för dina så fina ord, de värmer mer än du kan ana, de betyder mer än nån kan ana. jag som ensam med mina två jag fylls med så mycket mer styrka. jag ska läsa det här för ville senare jag pratar med honom, vet att hans lilla hjärta kommer fyllas av glädje precis på samma sätt. och jag vet att en dag kommer våra fina föra oss samman, jag känner det. vi längtar dit, kramar till er!

  SvaraRadera
 2. Oj vilken fin text!!!
  Bilderna du tagit fram är ju helt ljuvliga men men det är som med din blogg inte speciellt att hitta fina bilder att inspireras av.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hon är en otrolig mamma!
  Fin text du skrivit om den fiiina lilla familj hon har.
  Se bara här i inlägget nedan var generös hon varit mot min lilla tös också.
  Såna människor växer inte på trä´n!

  http://fashionisnotimportantitseverything.blogg.se/2011/march/present-till-lilla-skatten.html

  SvaraRadera
 4. Vad fint du skrivit, älskar hennes blogg! Kram

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Vet du vart den röda tröjan med en döskalle på går att köpa som finns på bilden i katalogen(?)?
  Maria

  SvaraRadera
 6. Maria: tyvärr, vet inte just nu... Men om jag får nys lovar jag att skriva det här under. Eller hör med Mini på hennes blogg vilket märke det är Villiam gör reklam för... Lycka till!

  SvaraRadera
 7. Fin text håller med det känns som om man brevväxlar fast öppet ; ) kram Sofia

  SvaraRadera
 8. Fan va sant! väldigt fint! Fina Elle! Håller med dig.
  Kram
  H

  SvaraRadera