torsdag 14 juli 2011

Aigle


Hunter i all ära, både jag och Filli har vars ett par, men de allra bästaste och snyggaste gummistövlarna är ändå franska Aigle.

Handgjorda i naturmaterial av bästa kvalité och kända för sin komfort. Och till små fötter är de helt fantastiska! Smala och lätta så de är så bra att gå i. Inte alls klumpiga, som gummistövlar ofta annars är.

Fantastiskt fina till bara ben och skira sommarklänningar i sommarregn som dessa. På små tjejer. Och stora. Mamman här i huset skulle också vilja ha ett par.

Dessa har varit Fillis men har nu tagits över av Milo. Köpta i en butik (Evy) i Helsingborg. Vet att de har i vuxenstorlekar där fortfarande men tror inte till barn längre. Kan inte hitta någon sida på nätet heller. Men är man stor kan man också klicka hem ett par här.


9 kommentarer:

 1. så snyggt du klär din lilla söta kille! så roligt att han kan ärva så mycket av sin stora syster.
  visst är "bebisbubblan" underbar men jag kan längta till att Ellie blir större så man kan klä henne lika fint som lilla Filli!

  SvaraRadera
 2. Så fina! Finns hos Milla Milano ; ) Kolla in deras webshop som öppnar i höst så finns dom att klicka hem där!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Så himla fina och sköna! Jag använder min mammas när jag springer omkring på landet och ja, dom är skönare en hunters faktiskt :)

  SvaraRadera
 4. Tack för fina tips! Vilken fin blogg du har. Nu ska jag följa länken och även kolla vidare hos dig. Ha en fin dag! /Linda

  SvaraRadera
 5. Tack fina för ett bra tips, är ute efter par till mig å dessa verkar ju vara ett jättebra alternativ.
  Kram

  SvaraRadera
 6. så snygga och coola bilder du bjuder på.
  Skulle kunna vara med i en mode tidning!

  & Tack för fina tips också:)!

  kram CC

  SvaraRadera
 7. Så snyggt!Blir så inspirerad då jag tittar in här!
  Kram,S

  SvaraRadera