torsdag 10 mars 2011

Färgen "tan"


Några av Fillis skor.


Färgen "tan" på skinn och mocka har jag blivit löjligt förtjust i. Till mig själv men även till kidsen. Uggsen har används flitigt denna säsongen och Minnetonkas:en samt skinnkängorna, från danska Bisgaard, plockas fram, från i höstas, så fort väder tillåter och kommer hänga med i vår också. 

Filli är sååå förtjust i sina "indian mokkasiner", som hon kallar dem. Och ett par sådana är på väg hem till mamman i huset med...


14 kommentarer:

  1. Snyggaa!! Har en förkärlek till bruna shoes :)) Har likadana minnetonkas!

    Kram Linda

    SvaraRadera
  2. Fin samling av söta skor...

    Indianskorna skull nog M gillat....

    Många kramar till dig finaste Elle...

    SvaraRadera
  3. tack ska du ha! :-) och detsamma, jättesöta barn. och väldigt snygga outfits, gillade milos kläder i mr panda inlägget :-)

    SvaraRadera
  4. Sådär ja.
    Nu missar jag inte ett enda av din afina inlägg. Nu ligger du med på min lista:)

    Kram kram

    SvaraRadera
  5. Fina skor sötnosen har. vart kan man hitta Minnetonkas till barn? kram Therese

    SvaraRadera
  6. sv, tack! Vilken härlig blogg du har, jättefina skor. Är inne på att köpa ett par minnetonkas till min M också, så fina!

    SvaraRadera
  7. Vilken underbar blogg jag hittade via tant Johanna. :) Fina foton och härliga tips. Jag gillar också barnmode så den blev genast en favorit. Ska lägga till dig i RSS:en så jag inte missar något inlägg.

    Ha en fin dag!
    /C

    SvaraRadera
  8. jaha då e det klart!
    Du bara måste bli min personal shopper!!!
    Själv är jag helt lost i kläddjungeln, klä mig!!
    Var ska jag handla någonstans?

    Du ser ju hur jag ser ut! HJÄLP!!!

    SvaraRadera
  9. Vad roligt! Men min bebis ligger fortfarande i magen, så det är lite mindre kläder som gäller :) Fast jag har inte börjat köpa några än för det är 3 månader kvar :P Kram, Ingrid

    SvaraRadera
  10. Åh, tack snälla för din fina kommentar! Känns underbart att kunna göra någon så glad :) Hoppas att din helg fortsätter i samma anda! Kram Johanna

    SvaraRadera
  11. Fina! Stella gillar också sina "indianskor" ; )


    Trevlig helg!

    SvaraRadera
  12. Superfin blogg! Kanske du kan tipsa om var man köper Minnetonkas?? Trevlig Helg!!

    SvaraRadera
  13. Ett par Minnetonka till mor & dotter hade inte varit fel. Du har ju så grym smak att det rent ut sagt är en fara att gå in på din blogg!!! ;)

    SvaraRadera
  14. hej, jag har också hittat hit via Tant Johanna! ska lägga till favoriter. jättefina bilder, tyvärr så är min dotter alldeles för mycket prinsessa, rosa, tyll, gult, bara kjol och klänning, aldrig byxa eller shorts... men hon är bara 3 ½ år så jag håller tummarna för att det ska gå över!
    jag kan tipsa om e-bay när det gäller Minnetonkas. jag har själv köpt halvhöga boots med snörning för 630 kr, på Nelly.com kostar exakt likadana 1400 kr... det är bara att söka på Minnetonka. finns för barn också. har tänk på att köpa till dottern också. men tänk på att köpa från en "store" och ALLTID betala via Paypal. då är det ok, jag köpte mina första par skor från e-bay för ca 8 år sedan. :o)

    SvaraRadera