fredag 11 mars 2011

Glad fredag

Gick och lade mig tidigt i går och vaknade i dag, utvilad med solen strålande in genom sovrumsfönstret och med två fina ungar i min säng. 

Läser ett sms , från en vän, där det står att Johanna med underbara bloggen "Tant Johanna" skrivit om min blogg, på sin blogg.
Johanna, som bloggar på självaste ELLE Interiör, och själv jobbar med kläder och har en fantastisk känsla för allt vackert, har skrivit om lilla mej... Och när jag sen får läsa vilket inlägg sen! Hur glad blev jag tror ni? Jätteglad! Tror inte att en fredag kan börja på ett bättre sätt...

Glad fredag till er också!


10 kommentarer:

 1. Härligt att inleda fredagen med lite bloggkärlek :) Jag har satt upp dig i min länklista också så att jag inte missar något här. Fin helg!

  SvaraRadera
 2. Hej,

  jag gillade din blogg direkt, min stil på pricken. Skall bli skoj att följa.

  Jag läser Medie o kommunikation i Malmö och studerar just nu sociala medier. jag undrar om du skulle palla svara på några frågor kring bloggandet.

  Om du vill va snäll och ställa upp så är min mail carolineanders@gmail.com, så mailar jag dig frågorna.

  Titta gärna in på min blogg.

  Tack för redan superbraig blog!

  SvaraRadera
 3. Hej Elle! Jag har redan hittat hit via Stil Inredning&Design :) Har bara inte tagit mig tid att kommentera än, sorry. Jag gillar redan din blogg skarpt! Den ligger numer i min favoritlista. Men jag måste fråga: har du alltid kunnat klä på dina barn det du tycker?

  Min snart fyraåring är omöjlig. Precis när jag accepterat att hon gillar en viss typ av kläder och har börjat anpassa hennes garderob så både hon och jag är nöjda, så ändrar hon sig. det går inte att tvinga henne heller, och är ju inte så kul att behöva göra heller... Nu är i alla fall min strategi att inte köpa en pinal till förrän hon tigger om nytt och det har blivit för smått. Så jag lägger krutet och pengarna på lillasyster och mig själv istället så länge :)

  Tack för hälsningen hos mig, kul att jag inte är helt ute och cyklar! Trevlig helg!

  SvaraRadera
 4. Det gjorde hon alldeles rätt i - för baaah vilken fin blogg du har - FINA bilder och SÖTA barn :)
  Jag är här för att stanna. Önskar dig och familjen ett trevlig helg!

  SvaraRadera
 5. Kan bara hålla med tant Johanna, älskar redan din FAB blogg, trevlig helg, kram ANNA

  SvaraRadera
 6. Hoppas du får en skön helg och ni blir friska så ni kan vara ute i det fina vädret. Kram Annika.

  SvaraRadera
 7. Hittade också hit via tant johanna och vad glad jag blev för gud vilken härlig blogg, hit kommer jag komma ofta :) ha en fin kväll

  SvaraRadera
 8. Håller med ovanstående - jättefin blogg!

  SvaraRadera
 9. Hej,
  Hittade hit tack vare trevliga Tanten. Din blogg är så fin & jag är så imponerad hur du får barnen att se så "mode-bloggiga" ut ;) Mina barn är inte lika proffsiga ... haha!
  Hoppas helgen varit bra!
  / u.

  SvaraRadera
 10. bloggkärlek är fin kärlek! kram fina! mini

  SvaraRadera