söndag 8 januari 2012

It´s a keeper
Koftan från Whyred låg i dags-att-sälja-vidare-eller-eventuellt slänga-bort-högen sedan en ganska lång tid tillbaka. Tills jag insåg att den är nog inte så dum ändå och räddade den från sitt öde. Nu har den blivit en ny (gammal) favorit igen.

Jeans och t-shirt från Acne och skor från Scorett.


6 kommentarer:

 1. Rätt val .....så snyggt.
  Du klär i det mesta vännen:-)
  Kraam o go natt

  SvaraRadera
 2. japp det där händer mig ständigt... är det egentligen ett bevis på att man aldrig skall slänga ngt... + att jag shoppar och glömmer sen bort att packa upp påsen... Oavsett! Idag åker min leokofta på för första gg på år, tack för tipset!

  SvaraRadera
 3. Fasikken vad snygg koftan var, precis som du!! It´s a keeper!!

  Åh vad gullig du är som frågar hur jag mår, jo det är ok men mår fortfarande fruktansvärt illa varje dag fram till efter lunch sen börjar det bli ok. Annars är man ju väldigt trött men försöker ta det så lugnt som möjligt. Datum är sagt den 1 Mars så det är inte så många veckor kvar nu! *nervös* :)

  Massa Kramar till dig vännen!

  SvaraRadera
 4. Jamen visst är det en keeper, riktigt fin den där, jag har oxå haft den i min ägo men tvättmaskinen bråkade med den å sen så var det bara å slänga, tyvärr, hur Fin som helst är Du i din i alla fall, Kram

  SvaraRadera
 5. Snygg så det förslår!

  De där jeansen är bara så snygga! Det får nog bli ett par i födelsedagspresent till mig själv!

  Är det ok om jag använder en bild eller två i bloggen?
  Ha en bra dag!
  Kram Kristin

  SvaraRadera
 6. Snygging!! Absolut den måste du spara, annars får du sälja den till mig ;) Minns att den koftan ville jag gärna ha, men hann aldrig haffa en :)

  Hoppas er vecka börjat bra! KRAM

  SvaraRadera