lördag 17 december 2011

Addiction
Jag är beroende. Av Sons of Anarchy och min nya filt. I exakt den kombinationen. 

Sent om kvällarna, när kidsen väl (och äntligen) somnat, kryper jag ner i soffan med skönaste, tunga pläden på mig och ser avsnitt efter avsnitt. 

Det tog mig ett par försök av avsnitt nr 1 för att komma in i serien men nu är det kört. I torsdagskväll (läs långt in på natten) såg vi sista avsnittet på säsong 2, jag och sambo. 

Som tur är har vi redan fått tag i 3:an... (Pläden är handstickad i bomull, kommer från Tine K och är alldeles, alldeles UNDERBAR. Finns att köpa på www.stilinredningochdesign.se)8 kommentarer:

 1. blev addicted av pläden. så snygg.
  men serien, aldrig hört talas om.
  hmmm, jag som så lätt blir beroende av saker o ting :). vågar jag?
  ha en underbar helg. du ska veta att jag älskar alla inlägg du gör, bilderna, och texten du skriver det på ger en alltid en bra känsla/kanske ibland en känsla av att vilja ha det precis så där perfekt :).
  kram/jennifer

  SvaraRadera
 2. Oyes, pläder är lovely, ligger under min varje kväll:)

  Kram

  SvaraRadera
 3. förlåt mig. inte min mening alls ju. jag tycker om att det e perfekt. organiserat :). men självklart förstår jag att det inte kan fungera så för ngn. då blir man ju rädd hehe.
  tack snälla.
  kram på dig.

  SvaraRadera
 4. I loooove SOA :) Vi har kollat klart på säsong 4 här hemma så nu får man snällt vänta till Sept på nästa säsong :(

  Lyllo dig som har så mycket kvar och säsong 3 var helt grym!

  SvaraRadera
 5. En av de viktigaste ingredienserna till ett lyckligt äktenskap: Gemensam TV-serie att plöja nära varann sena kväll (och jag är seriös nu :-) . Vi är på säsong 2, love it! Avslutade innan The Shield som jag verkligen kan rekomendera!

  SvaraRadera
 6. Tänk att det tog ett helt år innan du började lyssna......;-)
  Kram Linda

  SvaraRadera
 7. Håller med linda :) Äntligen.. ha ha.
  Nu går man och väntar på säsong fyra..

  Kram

  SvaraRadera
 8. Vist är den bra, jag tyckte också det var segat att komma in i den och fatta inte vad alla menade med att den var så bra. Men nu är jag kär i Jax och älskar Gamma=) Lyckost dig som fortfarande har så mycket bra framför dig att se. Vi har precis sett slutet på sista säsongen=(

  SvaraRadera