måndag 7 november 2011

Wishlist Milo









Julen närmar sig med stormsteg. 

Bland Milos egna önskningar som lego i massor, smurfar och klistermärken klämmer jag gärna in några mjuka, några välbehövda och några snygga klappar också. Här är lite från den listan, om någon skulle vara intresserad av att veta... ;)


Bilder uppifrån:

1. Supersöt hoodie (Milo är galen i hoodies just nu) från Mini Rodini. Finns att köpa på den finfina webshopen Cute little mokkasin.

2. Grå jeans. Också de från Mini Rodini hos Cute little mokkasin.   

3.Kranium, designad Acne Jr, hade varit så fin i Milos fönsterkarm. Tanken är att han skulle kunna spara sina slantar i den.   

4.Jeansskjorta Mini Rodini, Cute little mokkasin.   

5. Vantar och mössa från Scouth & Soda via Babyshop.se.   

6.Palladium´s. Grå eller svarta. Snyggaste just nu och till skillnad från Converse lätta att ta av och på tack vare dragkedja i sidan. Finns på Brandos.se.   

7.Påslakan från By Nord att bädda vinterfint i sängen med. Finns snart på Stil Inredning och design. Min favorit är vargen. 




8 kommentarer:

  1. Å jag vill också ha sängkläder från by nord, ska bli spännande o se om min favvo, trädet, kommer också..
    Vargen är grym till en liten kille :)
    Hälsningar
    Ulrika

    SvaraRadera
  2. Hahaha...så sjukt! Exakt den tröjan, exakt de jeansen o exakt det påslakanet önskar jag till Aston. Sjukt fina saker!
    Kram/Jennifer

    SvaraRadera
  3. Man måste ju ha lite alternativ till lego... Palldium är en sådan härlig come back. Väcker ungdomsminnen så det sjunger om det. Lovely!

    SvaraRadera
  4. Super fin jul lista till en liten kille och bra med lite kompleteringar till de klassiska lego önskningarna. Vi äger By Nord påslakan och de är super fina och sköna så dom kan jag lugnt rekommendera.

    SvaraRadera
  5. Härliga önskningr, klart att mamma måste slänga in lite mjuka klappa oxå. Jag ser fram emot Fillis lista.....
    Kram fina

    SvaraRadera
  6. Den är rackarns snygg den där jeansskjortan

    SvaraRadera
  7. Fina saker!

    Tror verkligen att några sängkläder från by Nord skulle våran Oliver också upskatta, måste kolla lite närmare vad det finns att välja mellan.. Mössan har han, och den är SÅÅÅÅ fin!

    Kram på dig!

    Ansku

    SvaraRadera
  8. Palladium dojjerna är mina skönaste skor (okey, efter Uggsen då) och de åker alltid på när fötterna stejkar eller är jag är ute på butiksbyggen (jobbar som dekoratör) och jobbar långa dagar.

    SvaraRadera