torsdag 10 november 2011

Wishlist Filli
Filli hon önskar sig av tomten Barbie, Barbie, och lite mer Barbie, en sminkdocka, petshops och fler presentkort att handla ännu mer tingeltangel för.

Men jag är säker på att dessa godbitar gjort även henne superglad. Och inte bara hennes mamma ;)1. Absolut coolaste svarta tröjan med fransar på ryggen. Eller en likadan fast i klänningsmodell. Och en med en thunderbird på ryggen. Alla från underbarste, underbara Petitbo. Största habegäret!

2. Ja, jag är HELT upp över öronen förälskad i Livlys skapelse! Den fina pälsvästen värmer över ryggen nu i vinter. Det är dags för en ny sådan nu, känns det som. Från Zara.

3. Och så är det dags att byta ut Fillis minnetonkas. Sönderandvända är de verkligen inte fina längre. Men det hindrar inte Filli. Hon älskar indianmokkasiner! Ett par nya i svart hade hon nog gillat.

4. Kay Bojsens björn. Designklassiker att följa henne hela livet.

5. Och dessa då! Hur fina! Filli hade älskat dem! De är ju glittriga ;) Hummel via www.my-baby.se.

6. Sofie Shcnoor ballerina skor i kalvskinn, färgen nude. Till spetsklänningen på nyårsafton. Bild: millamilano.

7. Filli önskar sig smycken med har hon sagt. Detta armband från Little U är ju bara såååå fint! Går det att få i barnstorlek kanske, Ulrika ;)

8. Poster att hänga ovanför sängen. Från Modelmini, märket är Fine little day.

4 kommentarer:

 1. Underbart Fillis lista den "har" vi här hemma oxå, det är Barbie som står högst tillsammans med petshop, sminkdockan fick hon när hon fyllde sju så den har vi betat av men i övrigt det är ju helt otroligt så lika barn är i en viss ålder.....Din önskelista stämmer ju väldigt fint överens med vad jag önskar åt min lilla stora tjej, vet inte vad som är mest gångbart här hemma när det gäller skorna antingen de i silver eller så såg jag att de även finns i färgernas färg här hemma numera svart med glitter....
  Kram till dig fina Elle

  SvaraRadera
 2. Vilken ära va! Att få vara med bland Miss Fillis önskningar!

  Mrs Scull blir lätt Miss Scull - eftersom varje armband tillverkas unikt för dig som kund. DU väljer själv längden på kedjan. Jag tillverkar!

  Njut av fredag & snart helg!
  lilla.u på little.u

  SvaraRadera
 3. Kunde inte hitta nån mail på din sida så det blir en kommentar istället (behöver inte publiceras) vill bara säga att "metallic-tröjan" finns både till stor å liten hos hm, jag haffade varsin till mina flickor.......

  SvaraRadera
 4. I like allt!
  Fine little day planschen med päronet har Mio :).
  Ha en mysig helg/Jennifer

  SvaraRadera