lördag 19 november 2011

Tiny ballerina
Sjukt söta små ballerinas på H&M. 

När jag ser fina miniplagg så funderar jag på om man skulle köpa med sig dem hem. Ändå. Fast kidsen är stora nu och vi inte har någon miniliten i släkten eller bekantskapskretsen heller längre. 

Men att samla på sig allt det där fina och ha i nån liten låda någonstans till framtiden. I fall i fall. Man vet ju liksom aldrig. Kanske nån gång, man skulle vilja...? Igen. Och då finns ju inte de där speciella små plaggen att få tag på längre...

De här ballerinorna är just sådana där små speciella. Men jag gjorde det inte. Köpte dem, alltså. Det vore ju trots allt ganska löjligt. Men någon av er andra kanske vill? Och kan. Till era små.

6 kommentarer:

 1. Har köpt hem 3 par till min lilla tjej på 18 mån. Hon har väldigt små fötter så hon kan fortfarande ha dessa underbart söta skor!

  SvaraRadera
 2. Sååå söta man blir nästan sugen på en liten till när man ser det där små söta minikläderna....
  Kram

  SvaraRadera
 3. Haha! Jag är exakt likadan! Jag kan inte gå in i en barnaffär utan att tänka "åhh, den här måste jag köpa till mina framtida kids. Det kommer inte finnas något alls i samma liga när jag väl får barn. Det kan jag slå vad om!" Mina kompisar tycker förståss att jag är på snudden till knäpp, och visst, jag köper det aldrig men jag får alltid den känslan att vilja köpa på mig massa för att spara. Skönt och höra att fler är i min situation! :)

  Stor kram på dig och ha en mysig söndag!

  SvaraRadera
 4. Jag jag har köpt dem alla 4 till min lilla prinsessa ;) Gick helt bananas när jag såg dem i butik. Måste säga att ballerinaskorna är perfekt för henne nu när hon springer runt i sin gåstol :) Har bunkrat upp med flera storlekar hehe...

  Ha en skön söndag!

  SvaraRadera
 5. Så söta köpte en ur söt tillknip till min lilla Andrea på H&M, samarbete mellan hm och Unicef , ben vit med pärlor i , så dom ballerina skorna blir perfekta till!! Stod faktiskt och höll i dom. Så fantastiskt vackra barn du har!! Älskar att diskho er så mycket om barn mode , ligger mig varmt om hjärtat!!

  Ha en fin dag

  SvaraRadera
 6. Du jag tänkte samma sak. Har två söner och ska nog inte ha fler barn...? Men dom där ballerinorna höll på att följa med ändå för jag kunde knappt slita mig! Men jag köpte dom aldrig..

  Kram

  SvaraRadera