måndag 14 november 2011

SkinnpajMilo har länge önskat sig en ny skinnjacka. Den han haft innan, och som han ärvt av syster, är för längesedan förliten. 


Nu var det dags för en alldeles egen. Den här fina fuskisen fick han i födelsedagspresent av morfar och Barbro. 


Inspirationen är absolut Danny Zuko, i filmen Greace, som kidsen tittar på titt som tätt. Och till Greacelightning-låten behövs en skinnpaj att sätta på, för att snabbt slänga av sig igen, svänga över huvudet innan man kastar sig på golvet, och på knän kasar fram över golvet med en hand uppsträckt i luften... 


Många "typiska tjejlekar" blir det när man, så ofta som Milo gör, hänger med storasyrran och hennes kompisar. Greace, Barbie, Winz (flygande superälvor), High school musical, Petshops, klistermärkessamlande... you name it, Milo´s been there... :)


Tillbaka till jackan. Milo är stolt. Och jag är nöjd.


4 kommentarer:

 1. Och Fillis LIVLY kommer! Gud så dåligt, men vad skyler jag på, virrvarr på Livlys showroom, hundrafemtio saker inför mamagaln men den här veckan ska paketet iväg!

  KRAM

  Ida & Nike

  SvaraRadera
 2. Jo Det där med "typiska tjejlkekar" Jo har ju en Lilleman som får hänga med dessa två tjejerna här hemma & deras lekar. Sminkar honom...osv..pju!! Så det känns igen... Lilleman önskar sig en motorcykel jacka(eftersom vi har det när vi kör motorcykel) dvs skinnjacka....Finns en på hm...men kanske Zara´s var snyggare...Hm!!
  GOa Elin..ha en fin Kväll
  Kram MAlin

  SvaraRadera
 3. Ah riktigt cool den där! Ja men häftiga Milo, världens bästa lilebror som helt klart platsar in i syrrans tjejlekar, cooling.
  Kram

  SvaraRadera