torsdag 3 november 2011

Reptil






Ormskinnsmönstrat sägs ju vara en av höstens stora grejer. 
Den fina klänningen hittade jag på H&M för det fashionabla priset 79 kr.


Klänning/H&M, leggings/Finger in the nose, skor/Minnetonka




4 kommentarer:

  1. Riktigt fin klänning!! Har själv snöat in mig på snakeskin, fick bli ett par leggings häromdagen sen innehåller min nya kollektion ormskinnsarmband:)

    Ha en mysig kväll vännen!

    Kramar Linda

    SvaraRadera
  2. Hej fina du! Nu bloggracar jag runt så fort jag bara kan på mina favoriter. Har fått sluta läsa bloggar för en stund. ofrivilligt och saknar så himla mycket.

    Vad fint du bloggar och ni är så himla inspirerande, hela bunten :) Och den där megasoffan funderar vi också på, från och till och fram och tillbaka. Gör ju alltid fel soffköp men den här måste väl vara rätt!??

    Kramar!!

    SvaraRadera
  3. Hej igen! Nu såg jag alldeles precis att du varit inne hos mig och lämnat en sådan söt hälsning. Tack! Jag har minsann inte bara bloggläsarstopp, tydligen kommentarsläsningsstopp med...

    Blir så extra glad för pepp just nu. Och strålande sätt att somna på egentligen, att läsa de finaste hälsningarna innan man lägger huvudet på kudden :) Då vaknar man säkerligen superpeppad och energifull! Så tack!

    SvaraRadera
  4. Den där har fått flytta in i mina tjejers garderob oxå fast i annan tappning, en grå å en randig....å nu minsann fina Elle blir jag sugen på en tredje variant, coola inspirerande Filli!!
    Å du det där håret hon har din fina dotter är verkligen to die for.......
    Kram

    SvaraRadera