söndag 13 november 2011

För alla barns rätt till en familj


Pressbild: Malin Lauterbach
Pressbild: Malin Lauterbach


Just nu kan man köpa armband signerade Lite Kalabalik för SOS Barnbyar. 

Ett välgörenhetsarbete där alla intäkter går till SOS Barnbyars projekt för att stödja familjestärkande program som ger fler barn möjligheten att växa upp i en trygg familjemiljö. 

Designen på armbandet togs fram för att symbolisera stärkta familjeband. Ett barn och en förälder, en liten pärla och en stor. I många olika färgkombinationer med en sammanhållande tråd i SOS Barnbyars orange färg. Helt enkelt ett armband för att skapa lite kalabalik till förmån för SOS Barnbyar.

Och kanske är det så att man köper ett som är packat av självaste mig, faktiskt ;) 10 000 armband som behövde komma ner i sina förpackningar och allt arbete ideellt. Två supermysiga lördagar tillägnade jag, med flera, till projektet. Och så kul, trevligt och gott för samvetet det var! 

Visst är de så fina? Mitt tips är att köpa tre-fyra stycken, i olika färger, att bära på samma gång. Som Lina gör på bilden. Snyggt och då ger man ju dessutom ännu mer kärlek till familjer i nöd. 

Jag skall köpa en hel drös att ha som istället-för-en-blomma-presenter. Vilken fin gåva, eller hur?

(Armbanden finns att köpa på Twillfit och Hemtex. De kostar 49 kr och alla intäkter går oavkortat till projektet).

Löp och köp!6 kommentarer:

 1. De är så fina och jag tänker absolut också köpa på mig ett gäng! Extra roligt att de är skapta av duktiga tjejer från hemstaden dessutom!

  Kommer de att säljas i alla hemtex- och twilfitbutiker i sverige? Kanske får ta mig ner på stan här i Göteborg idag och kika...

  Trevlig Söndag!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Du har en fantastiskt fin blogg med massa härlig inspiration! Har kikat in här ganska länge men inte blivit färdig att skicka en kommentar förrens nu :) Älskar armbanden och tror att jag ska göra precis som du och köpa på mig ett gäng. Önskar dig en goody söndagskväll! / L

  SvaraRadera
 3. Det tänkte jag göra idag men nej de hade inte kommit till vare sig min Hemtex lr Twilfit, jag får vänta ett par dagar till helt enkelt, men den som väntar på nåt gott... ett par stycken lär det definitivt bli, kram

  SvaraRadera
 4. Så fina armband och de blir ännu vackrare när det ligger en så fin gärning och tanke bakom skapandet av dem.
  Ska ner i stan imorrn och köpa några stycken till mig och mina vänner :)

  SvaraRadera
 5. Jag var inne på hemtex i Landskrona för att köpa ett par stycken men de hade ingen aning om vad jag pratade om. Tror du at du kan trycka på lite ;)? Vet du vilka butiker? Hade varit en så perfekt julklapp!!

  SvaraRadera
 6. Hmm, kan vara så att de inte kommit in till Hemtexbutikerna än... De skulle nog börja säljar på Twillfit först och lite senare på Hemtex. Jag kan försöka kolla upp detta och återkomma :) Trevlig kväll!

  SvaraRadera