lördag 29 oktober 2011

Sofftankar


Jag har varit så himla sugen, så himla länge, på Ikeas idé att sätta ihop deras schäslonger, från serien Kivik, till en stor en. Ett enda stort soffhäng liksom. I like it.

Och när jag då ser det samma hemma i Hannas fantastiska hem och här hos Honeypielivingetc (som förövrigt bara måste vara Sveriges absolut vackraste blogg!!!), ja då blir min längtan och önskan ännu större.

Drömmen är förstås en i vitt men jag vet inte om det hade varit en så bra idé hemma hos oss.. ;) Men grå då, kanske?

Nu återstår bara att övertala sambo också...

(Bild: Ikea)





11 kommentarer:

  1. Heej fina!! Måste bara tacka för din fina kommentar sist :) blev jätteglad!! Jag har kiviks vita fåtölj, loooove it!! Är såå skön :) Har dock fåtöljen hade mer än gärna haft den långa men det får ju tyvärr inte plats, men har satt min fotpall framför så det blir same same ändå. Ja den är ju vit men har lagt fårskinnet på så det funkar rätt bra ändå!

    Ha en härlig kväll!

    Kramar Linda

    SvaraRadera
  2. Fint!

    Här hos oss vill vi oxå ha en ny soffa till vardagsrummet. Vi har en gammal vit Tomelilla, pläää.. :( I tv-rummet har vi en vit Ektorp hörnsoffa. Sambon vill byta ut de vita sofforna. Vi har oxå funderat på att ha en grå till vardagsrumet.., eller vi tittade t.o.m på en enkel skinnsoffa på Ikea förra helgen, klippan. Det är ju så fint med vita soffor, men man bli såååå himla trött på att tvätta, tvätta, tvätta!! Vi har ju en katt och en STOOOOR hund oxå ;))

    En vit Howard soffa skulle ju förstås vara snyggt, meeen...

    Du, en liten fråga. Har du kvar färgkoden som du målade det fina skåpet i barnrummet??? SÅÅÅ snyggt !! Blev så sugen på att måla nåt med den färgen hemma..

    Kram/Ansku

    SvaraRadera
  3. Så himla bra idé! Klockrent! Kör!

    SvaraRadera
  4. Hej,
    Såg hos Ida att din bild försvunnit. Konstigt. Haffade min på samma sätt å det verkar funka! Testa att ta en på FB annars.
    Hoppas du har en härlig söndag.
    kram
    sanna

    SvaraRadera
  5. ps, soffan hemma hos Hanna är urhärlig att hänga många i. Hoppas du får igenom din vilja :-)

    SvaraRadera
  6. Så himla fin! KÖÖÖR bara :)

    Men du så konstigt med LIVYbilderna!? Det ska vara helt ok att låna bilder eftersom att de är "bradnade" med loggan. Ska kolla upp men SJÄLVKLART får du låna de bilder vill ha :)

    SvaraRadera
  7. Den där bilden säljer in demväldigt bra! Så bra att nu måste jag nog kolla upp dem lite närmare ...
    Kram till dig! xx

    SvaraRadera
  8. Go for it! Älskar att vi kan ligga ner samtidigt hela familjen!
    Kram fina du:)
    H.

    SvaraRadera
  9. Den där soffan är jag oxå sugen på försöker övertal sambon hemma men än så länge är han inte helt övertygad....få be honom kolla in bilderna ovan och hos fina Hanna så han får se hur snyggt det kan bli.
    Ha en fin måndag

    SvaraRadera
  10. Den kombon har jag också kollat på, och det bästa är att här hemma krävs ingen övertalning! Jag tycker absolut att ni ska satsa på det! Tack förresten för dina fina kommentarer då och då! Det värmer!

    Kram

    SvaraRadera
  11. SNYGGT! Jag blir också sugen på nåt sånt!!!

    SvaraRadera