onsdag 3 augusti 2011

KorgväskaSommarens bästa loppisfynd är absolut denna stråväska med läderremmar. För 50 spänn, på bakluckeloppis, köpte jag den av en tjej som i sin tur köpt den på Ibiza.

Och som jag har använt denna väska denna sommaren! Till stranden och badet förstås men även på shoppingturer och sommarens alla utflykter med barnen tillexempel. Då rymmer den alla regnkläder, extra koftor, jackor och kalsonger, paraplyer, plåster, vattenflaskor, Blixten Mcqueen-bilar, Smurfar och allt annat livsnödvändigt en småbarnsmamma måste släpa med sig över allt. Och vad denna korgväskan har, som mina andra inte har, är en lång remm, så jag kan bara den över axeln. Perfekt.


11 kommentarer:

 1. Oj ett riktigt fynd! :) Vill också ha! Har nyss hittat hit och det är en väldigt inspirerande blogg du har! Ha en fortsatt mysig sommar! :) Kram Sofie

  SvaraRadera
 2. Vilket fynd! Jag har nåt liknande, men den har kortare rem och förstår dig verkligen. Tänker ofta på just det att jag hade velat ha lite längre handtag på den.

  SvaraRadera
 3. SÅ fin! En stråväska måste jag nog också införskaffa mig. Det verkar som ett måste nu :) Tack för fin inspiration!

  SvaraRadera
 4. Såå snygg!!Vilket fynd!Har också en som hade rem med stora pärlor. Tyvärr gick en rem av så till nästa sommar skall jag investera i en liknande som du har nu med läderremmar.

  SvaraRadera
 5. Vilket fynd!!!! Jag älskar när man hittar de där små guldkornen.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Jättefin! vilket fynd, ibland blir det bara såå rätt, kram

  SvaraRadera
 7. Vilket fynd! Jätte fin väska :)

  SvaraRadera
 8. Perfekt och jättefin! Bra fyndat! Fina bilder du tar här på bloggen! :)
  /Hanna

  SvaraRadera
 9. Snygg! ser ut som Tine K väskan. Vilket fynd. Kul med backluckeloppis när man får veta historien bakom också!

  SvaraRadera
 10. Hej Elle...du är väl ändå finast. Så go du är, jag blev verkligen super glad av din kommentar. Skönt att någon förstår också. Samtidigt som man blir mega inspirerad, så kan man liksom få lite panik & skit hur ser här ut :)
  Men man har det som man har det & att fortsätta inspireras & göra det som funkar.

  Din väskar är ju bara för fin, ibland kan man bara vara så himla nöjd med loppisfynden. Denna förstår jag att du är super nöjd med.

  Största Kramen på dig /Malin

  SvaraRadera