söndag 14 augusti 2011

Crocs goes sneakersMilo däremot, han ÄLSKAR sina crocs! Så med honom får man nästan slåss för att få ta något annat på fötterna på honom. Att just dessa har varit sommarens stora favorit är för att han fått dem av sin allra bästa kompis, Dante. Därför är de så där extra speciella för Milo...


7 kommentarer:

 1. Så fint, så klart att de är speciella då! :-)

  SvaraRadera
 2. Naaaah, goaste Milo!!
  // Linda

  SvaraRadera
 3. Klart att de är speciella!!!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Nä, inte såå snygga kanske men världens bästa skor på sommaren! Och till skolan.

  Och med alla nya modeller kan man hitta flera mindre fula par faktiskt ; )

  Kram kram

  SvaraRadera
 5. Men jag är världens sämsta mamma som på riktigt har sagt nej när Nike önskat rosa crocs. Någon gång i sommar sa hon till min mamma att jag vägrade köpa crocs och då gjorde hennes snälla mormor det.
  Nike har typ aldrig varit sååå glad för ett par skor som för dessa och självklart ska hon få ha crocs på fötterna om hon vill! Skäms på mig.

  SvaraRadera
 6. Kan bara hålla med angående Crocs! Skulle aldrig sätta på mig det själv men visst finns det en viss gullighet över det hos barn? Köpte Villiams enbart i praktiskt syfte när vi skulle åka bil hela vägen till Frankrike. Lätta för honom att ta av och på när man ska ut och in i bilen. Tyvärr blev dom lite av ett par favoriter resten av sommaren...gahh! Och jag som bara köpte fula budgetvarianter!
  Kram Kristin

  SvaraRadera
 7. Haha. Ler för mig själv.
  Jag var likadan. Tyckte de var gräsliga. Men såg dem i rött när vi var i USA och bestämde mig för att de är de perfekta sommarskorna för mina barn. På & av när som helst. Liksom.
  Men FULA är de ..

  Fast Fillis är ju dundercoola i GULD liksom - hahaha!

  SvaraRadera