onsdag 6 juli 2011

RobynHon gör den bästa musiken, i mitt tycke, i hela världen just nu. I ren utklassning. Hennes musik rör mig till tårar. Jag vet inte riktigt var jag skall ta vägen när jag hör den, så bra tycker jag att den är. Hon är ett musikaliskt geni.

I går var jag och sambon, tillsammans med vänner, och såg henne på Sofiero i Helsingborg. Det var grymt! 

Ett extra plus till Kleerup med band/vänner som var där som förband. Deras version, på gitarr, av Benny Andressons och Björn Ulveaus "Klinga mina klockor" gjorde så håret reste sig på mina armar... 

Vi kom sent men hamnade ändå ända framme vid scenen. Svettigt, högljut och härligt. Och vi dansade och dansade. Bäst var Call your girlfriend, en omgjord version av Be mine, Indestructible, Whith every heartbeat tillsammans med Kleerup och hennes lugna version av Show me love på slutet Och visst rörde hon mig till tårar, Robyn. Denna gången med.

Och i kväll drar jag dit igen, till Sofiero. För att se en annan grymt cool och begåvad, ung, svensk, kvinnlig artist. Och denna gången tar jag Filli med mig. Hennes första riktiga konsert. Det skall bli så kul!8 kommentarer:

 1. Men gud vad avis jag blir, det hade varit som en dröm. Känner som du för Robyn. That woman!!!
  Kram
  sanna

  SvaraRadera
 2. Robin is amazing - her voice, lyrics and appearance - wow.
  A xx

  SvaraRadera
 3. ååh lyckliga du som fått se henne live :) jag är precis som du ett stort Robyn fan!
  kram

  SvaraRadera
 4. Visst blir man helt tagen utav henne! En utav de mäktigaste musikupplevelser för mig!

  Hoppas ni mår bra!

  Kram

  SvaraRadera
 5. Robyn är riktigt bra!! Vad roligt att ni fick så bra platser med!!! Ska bli kul och höra vem du är och kollar på ikväll med :)

  Hoppas du har haft en grym kväll!

  KRAMAR Linda

  SvaraRadera
 6. WORD! kunde inte sagt det bättre själv. En riktig superstar! Så jä..la coool!
  Hoppas du får en grym kväll.
  kram
  H.

  SvaraRadera
 7. Men åh vad roligt med konsert!! Var hundra år sen jag var på... Kram!

  SvaraRadera
 8. Jag var och såg Robyn för precis en vecka sedan när hon uppträdde på Stadsfesten i Skellefteå där jag bor. Helt fantastisk! Och så hon höll i gång på scenen. Lite väl fåordig var hon, men oj vad jag gillade hennes konsert. Låtarna gick liksom ihop med varandra. Där den ena slutade som tog nästa vid.

  SvaraRadera