fredag 8 juli 2011

Mitt hjärta blöder
Klänning/från Veronica Maggio konserten, linne/Acne, bälte/HM, armband/Lite Kalabalik och House Doctor, gummistövlar/Hunter.


Filli fick en peng av sin morfar, att köpa en t-shirt för, på sin första konsert och det var ju så klart jätte spännande. Ett linne i storlek S blev det, som med ett bälte i midjan och en knut i nacken, förvandlas till en klänning.

Mitt hjärta blöder har dessutom blivit en av Fillis nya Maggio favoriter. Hon lär sig nu alla texter genom att lyssna om och om på albumet på cd:n samtidigt som hon har texten i häftet framför sig. Sötis.
10 kommentarer:

 1. Vilken häftig tjej...Det är faktiskt mysigt att gå på konsert, jag kan tänka vad mysigt bara mamma och dotter, en kväll för er..

  Kram Helena.

  SvaraRadera
 2. Söt som alltid!
  Det är en härlig tjej. Det är så kul att
  se henne med nya kläder!!

  Kram CC

  SvaraRadera
 3. Coolaste outfiten. Verkligen fin!!!! O som alltid, jättefina bilder!!!
  Kram på dig duktiga du/ Jennifer

  SvaraRadera
 4. Nu fick jag klockren festivalinspo utav Filli! Jag tänker kopiera denna då jag ska på festival snart!!!

  Kram

  SvaraRadera
 5. Vilken festivalbrud!
  Snart är armen full av de där färgglada tygbanden fastsatta med metallpluppar. Min mans brosdotter är stencool med sina 15 tygband i alla regnbågens färger. I LIKE!
  Och så är hon ung ... hahaha!

  Kram!
  Ulrika

  SvaraRadera
 6. Hur snygga bilder som helst på en jätte fin tjej :-)

  SvaraRadera
 7. Din blogg är såå vacker! Gillar allt och blir super inspirerad. Hittade den när jag sökte på Kate Moss en fantastisk kvinna att inspireras av... Underbara bilder på den lilla tjejen (coolt linne) Älskar också Veronica Maggio och Robyn Men har tyvärr missat dem liv. Jag länkar dig direkt Kram susanne

  SvaraRadera
 8. Åh vilka fina bilder från konserten! Och visst är det sött när ens små börjar sjunga med i texter :) Min lilla 3,5-åring sjunger med så gott hon kan både på svenska o engelska :) Fin din tjej är, som alltid! Kram

  SvaraRadera
 9. Så söt hon är lilla Filli! :)

  SvaraRadera