lördag 18 juni 2011

Lördag


Milo i sin, enligt mej, finaste randiga tröja från HM´s collection Organic Cotton. Köpt för några år sedan och hjälp vad han har använt den. Tunn och skön. Enkel och bara snygg. Randigt, det kan aldrig bli fel.

Jeansshortsen är även de välanvända, gamla favoriter från HM.


Min lördag fortsätter nu, efter en timmes Pilates och en snabb städning av lägenheten, med en liten bloggträff
 och sedan ett två gånger 40-års kalas á la Dallas. Jag skall vara "Pam" och sambon stalldräng. Detta kan bli hur kul som helst känner jag. Kanske återkommer jag med bilder på outfiten.

Trevlig lördag till alla!
6 kommentarer:

 1. Hej. Jag måste säga att din blogg är verkligen toppen. Läser den nästan varje dag men är dålig på att kommentera. Dallasfesten var jag oxå bjöden till men kunde tyvärr inte komma. Hade varit kul om du lagt upp lite bilder därifrån. Fortsätt att skriv och lägga upp fina inspirerande bilder så kommer jag att hänga kvar att läsa. Ha en bra helg. Kram G

  SvaraRadera
 2. Jeg venter spent på bilder, Pam var jo den mest glamorøse av hele gjengen i Dallas! :) Have fun! Klem

  SvaraRadera
 3. Vad har Milo för sandaler?

  Du - du MÅSTE visa bild på Pam-outfitten! Shit vad kul!
  Have fuuuuuun!

  SvaraRadera
 4. Kul med lite party =)

  Jo jag tror att leggingsen finns kvar, om du ringer butiken, dom finns inte i webshopen!

  Kram och ha så kul ikväll!

  SvaraRadera
 5. Åh jag skulle vilja se ditt hår som Pam :) Du får mer än gärna kika om du har vägarna förbi Hm, men du behöver inte åka dit för min skull. Jag har väl Stl 38-40 ungefär. Kan nog ha båda storlekarna. Men det är nog slut på dom snyggingarna nu. Du får inte visa den på för då går jag nog sådana där jätte jobbiga cravings. Kraaaam på gulliga du. Ha så skoj ikväll

  SvaraRadera
 6. Jäklar vilken dag/kväll! Låter som att du måste bjuda på en outfitbild :) Jag har nyligen börjat med pilates och måste säga att det är sjukt jobbigt och väldigt mycket teknik men det kanske känns lättare när man kommit lite längre. Hoppas din kväll blev grym!
  Kram
  H.

  SvaraRadera