söndag 22 maj 2011

Majas trädgård


Sommaren-09 gjorde vi vårt sista besök hos Maja i hennes trädgård på Sofiero i Helsingborg. Ett lite lagom utflyktsmål i helt underbar miljö. Nu finns tyvärr inte Maja kvar på slottet längre. Snyft. Jag är väldigt glad för de bilder vi har därifrån. Här bjuder jag på några.Och där har vi ju henne själv. Maja.Fröken näckros.

Kommer så väl i håg silverskorna. Egentligen var de ett par inneskor men Filli använde dem ute hela sommaren vid torrt väder. Gick lika bra det. Från "Noa Noa" var dom. Precis som klänningen om jag inte minns helt fel.Vi älskar grönsaker så mycket att vi förvandlas till dem...Pojken ärta.5 kommentarer:

 1. Så fina bilder. Tänkte på Maja för några dagar sedan och funderade på om hon var kvar på Sofiero. Synd jag missade utställningen.

  SvaraRadera
 2. Första gången jag tittar in på din blogg och det känns tråkigt... Det var ju ingen rolig nyhet, hur kan de ta bort Maja?! Det var ju så himla fint! Har också ett gäng fina bilder på lager därifrån, tur det.

  Hälsningar Anna-Karin

  SvaraRadera
 3. Så härligt!
  Så fina grönsaker ...
  Missade tyvärr Maja! Så synd ... Hon & Linnea är några av mina barfavoriger och jag är så imponerad av Lena Anderssons illustrationer. Love!

  Tack för otroligt fina ord på min blog. KRAM. u

  SvaraRadera
 4. Tror den är två åt gammal nu till sommaren (hon har något liknande varje år i sin kollektion), kjolen alltså, men allt för sällan använd. Har liksom inte funkat när Vide varit för liten och man springer som en skållad råtta efter honom. Men nu ska den på...

  Har du några fler mysiga "hitta på tips med barn" i Nordvästra Skåne?

  Kram

  SvaraRadera