onsdag 13 april 2011

Födelsedagspresenter


Söndagen bjöd på barnkalas x 2.

Brorsdotter/kusin som fyllde 5 år fick detta set i present från oss. Blus från efterlängtade kollektionen "Consious Collection" från H&M, jeansshorts, också dem från H&M och så en likadan hatt, som kusin Milo fått, från Lindex.



Till lillasyster kusin, som fyller 2 år, blev det linne och kjol från "Consious Collection" och så kunde jag bara inte låta bli rock-tishan att matcha till tyllkjolen. Älskar ju den kombinationen ;)


Milos bästaste, finaste vän fick också hatten för den tror vi han kommer bli så snygg i på stranden i sommar. Samt t-shirt/ "Consious Collection".

Och en "pangare" i trä från JaBaDaBaDo som jag tyckte var så söt.

På tal om "Consious Collection" så hade jag spanat en virkad klänning till Filli därifrån. Har gått och längtat efter den och så nu upptäcker jag att den bara finns till större tjejer, från storlek 134. Så synd tycker jag. Men vi får väl kanske prova den i alla fall, hon har ju 128 i vanliga fall. Kanske det går...


12 kommentarer:

  1. Så fint!!

    Jag tror Filli passar i 134,klänningar brukar vara tacksamma.Det kan nog bli toppen!!

    Kram på dig

    SvaraRadera
  2. Tack snälla Elin för dem super fina presenterna till mina finaste pärlor. Vi får träffas snart igen, 1000 pussar och kramar från oss, Anna med fam

    SvaraRadera
  3. Aaah, så mycket fint.
    De där jeansshortsen vill jag ha! :)

    Kram, u.

    SvaraRadera
  4. Tack för att du bloggade om rockt-shirtsen från HM! Jag som letat efter amplified kids ac/dc som present och så finns den till superpris på hm! Det här är en av tre bloggar som jag kollar dagligen, om jag bara hinner med någon blogg om dagen blir det alltid denna. Har fått många fina tips härifrån =)

    SvaraRadera
  5. Älskar osså kombon tyllkjol-tee!!!!
    Kram/ Jennifer

    SvaraRadera
  6. Åh vad mycket superfint! Men har Consious Collection släppts redan? Den virkade klänningen har jag också spanat in, den är så himla fin!

    SvaraRadera
  7. Hej! jag har följt din fina blogg ett tag nu och jag har lämnat en liten award på min blogg :)
    Ha en fin kväll!

    SvaraRadera
  8. Så fina köp, linnet har prinsessan fått men ska nog haffa kjolen (så fint du komb med tyllkjol o tisha! me like!) o prinsen ska få tisha (de fanns inte mkt för de mini mini ;)

    Ska försöka haffa klänning o tunika idag: ) ska du shoppa ngt till dig?

    SvaraRadera
  9. Dina kids och deras outfits. Så coola, love it!

    SvaraRadera
  10. Så mye fint!!!
    Du har virkelig god smak!!:)
    Sitter og ser på consious collection nå, og lurer på om jeg skal bestille noe...
    Jeg pleier å være så treig at alt er utsolgt før jeg får lagt inn bestilling:)

    Fin dag til deg!
    Klem!

    SvaraRadera
  11. Snyggt! Kollade in concious collection igår men tyckte det var för mycket vitt (alldeles för opraktiskt för våra barn. och för mig med :)). Men jag gillade ramones-t-shirten (fast den tyvärr inte var ekologisk) så den kör vi också på i kombination med en befintlig tyllkjol. Loves it! Hoppas tvååringen gillar det med - men hon har inte så starka åsikter än. :)

    Tack för en inspirerande blogg!

    SvaraRadera
  12. jättefina kläder, vilka snygga kombinationer. och puffran var ju söt den med! :)

    SvaraRadera