måndag 25 april 2011

I´m bad

 Milo matchar sin jacka till rosa byxor (Zara), grå tröja (Polarn), gympadojjor och mössa (Katvig).

Det ser nog ut som om han är arg, pågabiten. Och med hälften montenegrinskt blod i ådrorna har han en sydländsk, blixtrande blick (sin pappas) 
vid just de tillfällena. 

Det ser nästan ut som att han tänker ge fotografen (mamman) en smäll på käften men i själva verket är han väldigt sällan arg och faktiskt så att han drar av några av sina berömda Michael Jackson-moves. I sin "Michael Jackson jacka". Så klart.

10 kommentarer:

 1. Super snyggt!!! Skoj med rosa byxor.

  Stod själv i ett par rosa shorts i morse och tänkte, NEJ varför köpte jag rosa, så jag tänkte lämna tillbaka dem. Men Milo fick mig att tänka om! Jag behåller dem och matchar till någon lika tuff jacka som hans istället (inte för att jag har det men jag får försöka).

  Kram

  SvaraRadera
 2. Men åhhh så söööt han är!! Både Milo och Filli är ju hur fina som helst i sina coola jackor :))

  TACK snälla för din kommentar!! Ja jag är väldigt svag för headbands :) Detta köpte jag på en riktigt cool butik som heter Tara och ligger i Kungsbacka lite utanför Göteborg finns även en butik i centrala Göteborg! Bara att höra av dig om du vill att jag ska köpa ett så kan jag skicka det till dig :)

  Ha en härlig kväll!

  Kramis Linda

  SvaraRadera
 3. Jag tokgillar hur du komponerar dina bilder. Så fina vinklar, färger, placering. Ja allt. Sen är ju modellerna hur söta som helst. Såklart. :)

  Hoppas du haft en fin påsk.

  //Helena

  SvaraRadera
 4. Underbara bilder hela bloggen rättigenom, så snyggt!!! En fråga vart har du köpt Fillis Minnetonkas? Söker efter några till min sju-åring.
  Kul med en nya blogg att följa

  SvaraRadera
 5. vilken tuffing :)

  SvaraRadera
 6. Vilken dansblick ; ) Snygg liten kille!

  Kram

  SvaraRadera
 7. Milo : KING OF POP!
  :)

  LillBusens hjälm är (tyvärr) inte guld, tror kanske bara att min iPhone gjorde om den till guld. Den är beige och är egentligen min makes skate-hjälm! 15 år gammal. Hahaha! Bosse ser dock ganska cool ut i den, eller hur!

  Kram, u.
  (och jaaá, din blogg är så great! så fin!)

  SvaraRadera
 8. Nu kommer jag verkligen inte sluta följa din blogg! Älskar det - rosa brallor till Michael-jacka, så rätt till cool kille!

  SvaraRadera
 9. Madelene: Hej och vad roligt att du gillar bloggen!

  Ang. Fillis Minnetonkas så har jag köpt dem på en utförsäljning i en butik som lades ner. Men prova på www.millamilano.se på deras nyhetsblogg. Jag tror att de har. Lycka till! Mvh //Elle

  SvaraRadera
 10. Hanna: Tusen, tusen tack!!!

  SvaraRadera