söndag 3 april 2011

Garderobsfynd
Mitt i allt röj i går hann vi ändå med lite trevligheter.

Barnen fick en runda på stan med sin pappa, som lovat dem små överraskningar i form av samlarlegogubbar till Milo-pojken och någon slags gummiarmband, som är väldigt poppis på Fillis skola just nu tydligen, som hon väldigt gärna ville ha.

Efter fick kidsen mystid hemma hos deras farmor tillsammans med efterlängtad storkusin. Och då kunde pappan få kolla på fotboll på puben i lugn och ro och mamman smita iväg från kaoslägenhet och gå och få ansiksbehandling med diamantslip.

En annan trevlighet var att jag, tack vare all röra, hittade mina Whyred-jeans långt inne i garderoben. Modellen heter "Marja" och har hög midja och vida ben. Kruxet är bara att jag inte kan knäppa gylfen... Ooops! Så det får jag väl försöka göra något åt för de är ju verkligen för snygga för att bara hänga kvar där inne.

Jag har ju verkligen snöat in på just hög midja märker jag... Men det är verkligen praktiskt (förutom snyggt) till alla magkorta tröjor jag förälskat mig i. Så slipper jag visa så mycket hud menar jag ;)

 

4 kommentarer:

 1. Sjukt snygga!! Jag brukar kalla det shoppa hemma :)
  Hanna

  SvaraRadera
 2. aah det ligger ett par mirja i min garderob också, samma tvätt! jag som tänkte sälja dem, nu kanske jag tänker om...kram fina! mini

  SvaraRadera
 3. Vilka snygga jeans! Jag har också ett par med liknande tvätt.
  Ljuvlig outfit även i inlägget här under!
  Kram,S

  SvaraRadera
 4. Ursnygga! Älskar att vårrensa och fynda i den egna garderoben! Med tanke på att vi har en hel del likadana plagg kanske jag också hittar ett par därinne någonstans ;) Kraaaam

  SvaraRadera