lördag 26 mars 2011

Inspiration barnens rum Fillis sida av rummet.

Och Milos.Barnen delar rum och det är svårt att få till det så att det passar både en 6-årig liten tjej, på väg att bli stor (och som mest av allt i världen önskar sig ett helt eget lila tjejrum) och en liten kille som fortfarande är helt inne i sin fantasivärld med massa dinosaurier, Buzz Lightyears och Legogubbar. 

Grunden i rummet är vita väggar, Fillis stora, gamla svartmålade drängasäng (prinsessäng enligt henne själv...), Milos vita utdragssäng från Sebra (Junokopian), ett vitmålat drängaskåp som garderob, Ikeas vita PS- plåtskåp som förvaring till leksaker och så det gammla loppisfyndade skrivbordet som stått i vårt sovrum men som nu fått flytta in hos barnen. Filli önskar sig nämligen ett eget skrivbord att pyssla och rita vid, så den drömmen skall hon i alla fall få uppfylld.

Annars tänker jag mig rummet så här. Lila till Filli och grått och jordfärger till Milo och så gult som accentfärg. En del av sakerna, på önskelistan ovan, har vi redan. Resten får väl komma med tiden. Men jag hinner säkert ändra mig flera gånger om tills dess ;)


5 kommentarer:

 1. Vad fina saker!! Jag delade också rum med min bror tills jag var 7-8 år :) Blev så glad när jag fick mitt eget och kunde fixa med sen!

  Men du det borde hon verkligen bli!! Om hon vill såklart, det syns ju redan hur bra hon blir på bild, skit cool :). Det sa hon med och hon har jobbat med marknad också :) Antar att du kanske också jobbar med kläder?

  Ha en mysig lördag!

  Kramis Linda

  SvaraRadera
 2. Här sitter vi(nästan) hela släkten i Sexdrega och läser din blogg. Det är moster, faster, farbror, morbror och mamma.

  Hoppas ni har det bra på lördagskvällen.

  Vi är mätta o belåtna.

  Krama de dina från oss alla.

  SvaraRadera
 3. Precis min smak!!!!! Apgrottan till A var jag sååå sugen på för ett par år sedan när jag i princip bodde på Miljögården. Fast jag såg den i grå. Urfin i svart juh!
  Lamporna från Granit, osså en sak jag stått o dratt i mååånga gånger!
  Skinnpuffen!!! Vart ifrån?? Vill ha!
  Apan har jag önskat mig måånga gånger o är en av mina designsamlarting :).
  Shit vad lika smak vi har!!!!!!
  Älskar allt!
  Trevlig helg på dig duktiga du! Så kul att du började blogga!!!!!
  Kram/ Jennifer

  SvaraRadera
 4. Tycker att det är mysigt att de delar rum! Vi är en stor familj och någon har ofta delat rum. Fast jag som ensam tjej (5 bröder)fick alltid eget.
  KRAM!
  Christin

  SvaraRadera
 5. Ser himla fint ut. Fina färgkombinationer. :) Tror det blir läckert!

  SvaraRadera