onsdag 9 mars 2011

IdSedan sju år tillbaka är jag hooked på Id- Bare Minerals. Har inte använt något annat sedan dess, kommer inte göra det heller och är lite smått beroende. Älskar att det är naturligt och rent och att det ser likaså ut på ansiktet.

Tre fina tips, som jag i alla fall inte klarar mig utan, är: concelern, rouget (jag använder just nu färgen "hint" som är lätt, lätt skimmrande och gör att man verkligen ser fräsch ut) och så lite av solpudret "A little sun"/warmth för att ge lite färg åt en blekfis som jag.

Psssst! En primer utanpå dagkrämen runt ögonen kan behövas, om man, som jag, vill dölja fina linjer (som det så tjusigt brukar kallas. Läs smårynkor). 

Och när vi ändå talar skönhet, så skall jag förresten få en "Diamantslipning" ,för första gången, i kväll. Det är visst en mirakelbehandlingspeeling som lovar otroligt resultat. Lyx är att ha en nära, nära vän som är hudterapaut...


6 kommentarer:

 1. Id är också en favorit hos mig!! Härligt lyxigt att känna en hudterapeut :-)
  Ha en fin kväll!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 2. Men vilken jevla lyx då!!!! =) gott!! Gillar bloggen variation e kul. Goa Goa dej kram Åsa

  SvaraRadera
 3. Gillar också id!
  Diamantslipning låter lyxigt, du får visa resultatet sen ; )

  SvaraRadera
 4. hej gummi!

  Hoppas din hud skimrar en massa nu:)
  Vi glömde ju testa den nya eye primern,
  tar vi till helgen!

  Puss mitt hjärta
  Älskar din blogg

  SvaraRadera
 5. Jag är också I.D hooked ;D Kan inte tänka mig att smutsa ner mitt ansikte med Chanel, Dior eller vad annat jag använde före jag förlovade mig med I.D.

  Dock fuskar jag med consealer om vintern för jag får väldans massa linjer av i.d´s...... Så där kör jag YSL mot min vilja.

  Hoppas du kände dig glittrande efter diamant stipningen ;D

  Kram från Sessan

  SvaraRadera
 6. Älskar också Id å just nu används rouget Hunt flitigt:)
  Låter riktigt trevligt med lite extra lyx i vardagen, å håller med har en moster som e utb. Hudter. Hon med:) kram å trevlig kväll!

  SvaraRadera