torsdag 24 mars 2011

Hasbeens


Dotterns Hasbeens är, som ni ser, välanvända. Två somrar har hon haft dem.  Och hon har älskat dem! Kanske för att de är som "klackaskor", som hon själv säger.   Hon har haft dem på lekplatsen, i skolan, till stranden och på stan. Överallt och ingenstans. Sprungit och hoppat i dem. Inte stukat fötterna en endaste gång heller. Kunde pappa på 70-talet kan väl jag, tänkte hon nog :)

Nu är de väl för små, tänkte jag och skulle just lägga ner dem i källaren. Men så provade vi dem för skojs skull och vet ni? De passar fortfarande! Så hon kan nog få ha sina fina tofflor en sommar till. Om nu inte hennes fötter får för sig att växa jättemycket över våren. Håll tummarna tillsammans med oss, att de inte gör det!


(Hasbeens:en har jag köpt i deras egna webshop men söta Nina på Petit Fashion har tipsat om ett par finingar från H&M.)


5 kommentarer:

  1. Vilken tur ni har och hoppas den håller i sig ;)

    Här har vi en tjej vars fötter har antagit båt-stl typ, 36... Herreguud, hon fyllde ju nyss åtta. Så hasbeens har det blivit några under åren. Minns hennes första, de allra gulligaste. Hon fick dem när hon var tre och jag var supernervös att hon skulle bryta benen. Men hon drog iväg på sparkcykeln genom stan och det hände aldrig något. Som sagt, det funkade ju på 70-talet. Hon tyckte också de var de tjusigaste klackarskorna fast de var svarta med hel tå =))

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Sååå fina!!

    Jag har ett par liknande själv.

    Villa att töserna skulle ha förra året men blev inte så!!Får väl lura i Ella ett par detta året hon brukar gilla det mesta :)

    Kram På er

    SvaraRadera
  3. Så fina och vilken tur att ni kan ha dem i år med! Har själv ett par Hasbeens och är sugen på en färg till sommaren :) Längtar tills min lilla tjej får så stora fötter att hon kan gå runt i dessa med! Kanske nästa sommar... ha en fin kväll sötis!KRAM

    SvaraRadera
  4. Hei Elle:)

    Takk for koselig hilsen hos meg:)
    Jeg oppdaget nylig bloggen din, men har hverken fått lagt igjen en hilsen eller lagt deg til på listen min! Nå er det gjort iallefall;)
    Nei, kan man få nok av barneklær, man blir jo helt besatt!!
    Veldig inspirerende å se dine nydelig barn og deres outfits, de er så fine:)
    Ja, det blir kanskje litt bebismote hos meg etterhvert da...;)

    Klem Kjersti

    SvaraRadera
  5. Så perfekt slitna, hoppas fötterna står stilla tills i höst ; )

    Jag skickade tillbaks Stellas gula hasbeens nu, ska byta till en stl större. Vill ju också att hon ska kunna ha dom lääänge!

    Kram kram

    SvaraRadera