tisdag 29 mars 2011

Acne MiniatureBästa och snyggaste basmärket är absolut Acne Miniature till kidsen, enligt mej. Enkla, men absolut inte tråkiga för det.

Kostar lite mer men jag upplever storlekarna som smala och långa, vilket jag tycker är kanon, för dels blir passformen den finaste och dels så har jag kunnat köpa plaggen för stora och då har vi kunnat använda dem länge, länge. Och då har de definitivt varit värda sina pengar. Dessutom har de hållit tvätt, efter tvätt, efter tvätt utan att tappa vare sig form eller färg.

Men jag vill påpeka att vad det gäller sylt, köttfärssås eller chokladglass fläckar så är det same, same med Acne som med HM:plagg.... Tre vita t-shirts har fått åka i soporna. Så med andra ord satsar jag nu mer på lite mörkare plagg som kamouflerar bättre ;)


Update: Acnes barnkollektion går bl.a att köpas hos oiidesign.se eller på Acnes egna webbshop....7 kommentarer:

 1. Jag håller med, Acne har mycket snyggt...

  Kram Helena.

  SvaraRadera
 2. Kjempefine plagg!
  Har ikke noe av dette til mine søte små.
  Tror heller ikke jeg har sett det i noen butikker...
  Vet du om noen nettbutikker som selger dette merket?

  SvaraRadera
 3. Åh.. kanske ska kolla in Acne då. Hoppas jag kan hitta någon webshop...

  Ha en fin kväll!
  /C

  SvaraRadera
 4. Tack för din fina kommentar hos mig och varmt välkommen! Jag har själv två små pojkar och håller verkligen med dig gällande acne. Mina är fortfarande ganska små 2,5 och 1 år så än så länge får jag bestämma det mesta. Vilken skräck om det enda dom vill ha på sig skulle vara tröjor med disneytryck.
  Måste säga igen. Underbara bilder och vilken härlig känsla du har för mode.
  kram
  Hanna

  SvaraRadera
 5. Jag håller med! Än så länge är det bara storasyster som fått Acne plagg, då lillebror e lite för lite än. Men de har underbara kläder och de härliga e att de finns likanda plagg till vuxna, dotter o ja har likadana koftor fast olika färger :) Ha en toppen dag sötis!KRAM

  SvaraRadera
 6. Fint fint Elle Belle!!

  Hoppas det är bra med dig,
  Kram på dig/ Malin

  SvaraRadera